Home » , » HOCHEI: Dunărea debutează în returul II LNH

HOCHEI: Dunărea debutează în returul II LNHÎn prima etapă din returul II al Ligii Naționale de Hochei, Dunărea va întâlni Sportul Studențesc. Sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.30, și duminică, 24 ianuarie, de la ora 10.00, hocheiștii de la Dunărea vor juca în Patinoarul ”Dunărea” cu ultima clasată din Liga Națională de Hochei. Va fi singura dublă din LNH ce se va disputa în acest final de săptămână celelalte jocuri au fost reprogramate. Progym Gheorgheni-Sport Club Miercurea Ciuc se va juca în intervalul 10-11 februarie, iar Steaua București-Corona Brașov în 17-18 februarie. 

Înaintea dublei cu Sportul, Dunărea este pe locul doi cu 62 de puncte din 28 de jocuri, trei puncte mai puțin decât echipa de pe primul loc SC Miercurea Ciuc, 17 puncte mai mult decât echipa de pe locul trei, Corona Brașov.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger