Home » , » HOCHEI: Dunărea înfruntă Steaua în dublă partidă la Galați

HOCHEI: Dunărea înfruntă Steaua în dublă partidă la Galați


Revenită în fruntea Ligii Naționale de Hochei, după cele două victorii de la Gheorgheni, Dunărea va juca vineri, 15 ianuarie, de la ora 18.30, și sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 17.30,  la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, meciurile din ultima etapă a turului II cu vicecampionii Steaua Rangers București. 

În timp ce Dunărea conduce Liga Națională de Hochei cu 60 de puncte, unul mai mult decât Sport Club Miercurea Ciuc, echipa de pe locul doi, Steaua este pe locul patru, ultimul care asigură prezența în play-off/semifinale, cu 40 de puncte din 26 de jocuri, la 7 puncte distanță de Progym Gheorgheni, echipa de pe locul 5. În actualul sezon al LNH Dunărea a câștigat trei din cele patru jocuri cu Steaua. Două din victorii au fost la Cârța, pe terenul steliștilor 3-2 și 5-3, iar al treilea succes a fost la Galați 3-2, după în prelungiri.  

Pentru a se menține pe primul loc în LNH, Dunărea trebuie să câștige ambele jocuri Steaua, principala urmăritoare a gălățenilor, Sport Club Miercurea Ciuc va juca în ultima etapă din turul II pe teren propriu cu Sportul Studențesc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger