Home » , » HOCHEI: Dunărea a revenit pe locul doi în LNH

HOCHEI: Dunărea a revenit pe locul doi în LNHDupă cele două jocuri cu Steaua, din ultima etapă a turului II, încheiate 6-5 și 1-8, hocheiștii de la Dunărea au părăsit prima poziție din clasamentul Ligii Naționale de Hochei. Cele două puncte, din șase, câștigate de Dunărea au fost insuficiente pentru a menține echipa gălățeană pe primul loc, asta în condițiile în care Sport Club Miercurea Ciuc a câștigat toate cele șase puncte din dubla cu Sportul, de la Miercurea Ciuc. 

Cu 65 de puncte din 28 de jocuri, harghitenii ocupă prima poziție în LNH. Cu cele două puncte acumulate în ultima etapă din turul II, Dunărea a ajuns la 62 de puncte, din 28 de jocuri, și se clasează pe locul doi în clasamentul la zi din Liga Națională de Hochei. Locul trei este ocupat de Corona Brașov cu 45 puncte din 28 de jocuri, iar ultima poziție care asigură accesul în play-off este ocupată de Steaua cu 44 de puncte 28 de jocuri. Clasamentul Ligii Naționale de Hochei este încheiat de Progym Gheorgheni, 36 de puncte, 28 de jocuri și Sportul Studențesc, fără puncte după 28 de jocuri. 

La finalul acestei săptămâni Dunărea va debuta în returul II, ultima rotație a LNH înainte de play-off/semifinale. Sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.30, și duminică, 24 ianuarie, de la ora 11.30, gălățenii vor juca cu Sportul Studențesc. Celelalte duble din LNH au fost reprogramate. Astfel, Progym-SC Miercurea Ciuc se va juca la 10-11 februarie, iar Steaua și Corona Brașov vor juca meciurile în 17-18 februarie.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger