Home » , » HOCHEI: Gladiatorii, locul trei în CN U 16

HOCHEI: Gladiatorii, locul trei în CN U 16


Juniorii sub 16 ani de la clubul Dunărea au susținut sâmbătă și duminică, la Galați cu cei de la CSȘ Miercurea Ciuc, meciurile din etapa a VII-a a campionatului,a doua din retur. Cele două jocuri au fost câștigate de harghiteni cu  6-3 (1-2, 1-3, 1-1), pentru Dunărea au marcat: Marian Gabriel Coman (două) și Remus Gheorghe, și 14-0 (5-0, 4-0, 5-0).  

După etapa a VII-a din CN U 16, ”gladiatorii” sunt pe locul trei în clasament cu 23 de puncte din 14 jocuri, 7 victorii-7 înfrângeri. La jumătatea lunii februarie este programată următoarea etapă în Campionatul Juniorilor sub 16 ani, iar Dunărea va juca pe teren propriu, 13-14 februarie, cu cei de la CSM Suceava. 

La finalul sezonului regulat, zece etape duble, echipele clasate pe primele patru locuri vor juca în play-off. Astfel, locurile 1 și 2 vor juca finala mare, iar locurile 3 și 4 vor lupa pentru medaliile de bronz în finala mică.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger