Home » , » HOCHEI: Konstantin Ryabenko: ”Aveam nevoie de victoriile de la Gheorgheni pentru a reveni pe primul loc în LNH”

HOCHEI: Konstantin Ryabenko: ”Aveam nevoie de victoriile de la Gheorgheni pentru a reveni pe primul loc în LNH”Fundașul ucrainean de la Dunărea, Konstantin Ryabenko, ne-a vorbit despre cele două victorii din debutul anului 2016, 8-3 și 8-7 de la Gheorgheni cu Progym, victorii prin intermediul cărora Dunărea a  revenit pe primul loc în LNH: ”În cele două jocuri cu Progym, de la Gheorgheni, ne-am pregătit pentru meciurile cu Steaua, echipă care este în principal adversara noastră tradițională. Dintotdeauna meciurile cu Steaua au fost mai tensionate. Aveam nevoie de victoriile de la Gheorgheni pentru a reveni pe primul loc în LNH și pentru a avea moral în următoarele meciuri pe care vrem să le câștigăm”, ne-a spus Konstantin Ryabenko.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger