Home » , , » HOCHEI: Mihai Brandabur: ”Important este să evităm SC Miercurea Ciuc în semifinale”

HOCHEI: Mihai Brandabur: ”Important este să evităm SC Miercurea Ciuc în semifinale”După cele două jocuri cu Steaua, din ultima etapă a turului II, Dunărea a pierdut prima poziție în LNH în detrimentul celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, directorul clubului Dunărea, Mihai Brandabur, a declarat că important pentru echipa gălățeană este evitarea Ciucului în semifinale: ”Cel mai important pentru noi este să fim lângă cei de la Miercurea Ciuc, indiferent cine este pe locul unu sau doi, după sezonul regulat. Important este să nu ne întâlnim cu cei de la Miercurea Ciuc în semifinale”

Altfel, despre situația financiară a clubului directorul general a spus: ”Deocamdată este început de an, așteptăm bugetul de la Minister și de la Primărie. Vom finaliza sezonul nu se pune problema”, a încheiat Mihai Brandabur.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger