Home » , » HOCHEI: România U 20 a câștigat primul meci amical înainte de Mondiale

HOCHEI: România U 20 a câștigat primul meci amical înainte de MondialeEchipa națională sub 20 de ani a României se află în aceste zile în Slovacia, unde se pregătește pentru Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B. Lotul pregătit de George Justinian-antrenor principal, Marius Trandafir și Levente Elekes-secunzi, a disputat un prim meci de pregătire cu o selecționată  U 18-U 20 din Piestany, joc câștigat de România 8-3. În zilele următoare echipa României va susține și alte meciuri de verificare în Slovacia, în vederea Mondialului din Serbia.  

România U 20, echipă pregătită de George Iustinian-antrenor principal, Marius Trandafir și Levente Elekes-antrenori secunzi, va susține, între 17 și 23 ianuarie, în Serbia, la Novi Sad, meciurile de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa B. Din grupa României mai fac parte: Serbia, Spania, Australia, Belgia și China.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger