Home » , » HOCHEI: România U 20 debutează duminică la Mondial

HOCHEI: România U 20 debutează duminică la MondialEchipa națională sub 20 de ani a României va debuta duminică, 17 ianuarie, în Serbia, la Novi Sad, la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa B. De la ora 14.00, ora României, echipa pregătită de George Justinian-Marius Trandafir-Levente Elekes, va juca cu reprezentativă similară a Australiei. 

În al doilea meci de la Mondial, luni, 18 ianuarie, de la ora 14.00, România va juca cu Bulgaria. După o zi de pauză, miercuri, 20 ianuarie, de la ora 21.00, România va întâlni echipa gazdă a turneului Serbia. Joi, 21 ianuarie, de la ora 17.30, România va juca cu China, iar în ultimul meci al turneului, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.30, România va întâlni Spania. Lotul cu care România va aborda meciurile de la Mondial poate fi văzut aici.    

La precedenta ediție a Campionatelor Mondiale, România a jucat la Divizia a II-a, Grupa A, și a retrogradat dintr-o grupă din care mai făceau parte: Marea Britanie, Lituania, Coreea de Sud, Olanda și Estonia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger