Home » , » HOCHEI: România U 20 a învins în prelungiri Serbia

HOCHEI: România U 20 a învins în prelungiri SerbiaÎn al treilea meci de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, competiție ce se desfășoară în această perioadă în Serbia, la Novi Sad, echipa națională sub 20 de ani a României a învins cu 5-4 (2-1, 0-1,2-2, 1-0), după prelungiri, echipa similară a Serbiei. 

Golurile echipei pregătite de George Justinian-Marius Trandafir-Levente Elekes au fost marcate de: Sandor Zoltan (1-0), Gyorgy Robert (2-0), Rokaly Norbert (3-2), Rokaly Szilard (4-3 și 5-4). 

În clasamentul competiției din Serbia, România este pe locul doi cu 8 puncte din 3 jocuri. Prima poziție, singura care asigură promovarea în Divizia a II-a, Grupa A, este ocupată de Spania cu 9 puncte. 

Joi, 21 ianuarie, de la ora 17.30, România va juca cu China, echipa de pe ultimul loc fără puncte după trei jocuri. După meciul cu China, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.30, România va juca finala grupei cu Spania.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger