Home » , » HOCHEI: SC Miercurea Ciuc s-a apropiat la un punct de Dunărea în LNH

HOCHEI: SC Miercurea Ciuc s-a apropiat la un punct de Dunărea în LNH


Cele două echipe din România care activează în Liga Mol, Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc, au susținut marți, pe terenul ”lupilor”, primul meci din dubla care contează pentru penultima etapă a turului II din Liga Națională de Hochei. În jocul de la Brașov harghitenii s-au impus cu 6-2 (2-0, 1-0, 3-2) și s-au apropiat la un singur punct în clasamentul la zi din LNH de liderul Dunărea. 

Liga Națională de Hochei este condusă în continuare de Dunărea cu 60 de puncte din 26 de puncte în timp ce prin victoria de la Brașov, Sport Club a ajuns la 59 de puncte din același număr de jocuri. 

Lupta pentru primul loc în LNH va continua la finalul acestei săptămâni când este programată ultima etapă din cea de a treia rotație, din patru. Dunărea va juca pe teren propriu vineri-sâmbătă, 15-16 ianuarie, cu vicecampionii de la Steaua Rangers București, în timp ce Sport Club Miercurea Ciuc va juca în ultima etapă din turul II pe teren propriu cu Sportul Studențesc, sâmbătă-duminică, 16-17 ianuarie. În cealaltă dublă din ultima etapă a turului II, la Gheorgheni, Progym, va juca cu Corona Brașov.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger