Home » , » HOCHEI: Sport Club a stat, Dunărea a revenit pe primul loc în LNH

HOCHEI: Sport Club a stat, Dunărea a revenit pe primul loc în LNHDin prima etapă a returului II LNH s-a disputat doar o dublă cea dintre Dunărea și Sportul Studențesc, de la Galați. Celelalte  două jocuri duble programate în prima etapă a returului II au fost reprogramate. SC Miercurea Ciuc va juca cu Progym Gheorgheni, la Miercurea Ciuc, miercuri-joi, 10-11 februarie, iar Steaua și Corona Brașov se vor întâlni la Cârța, peste o săptămână, miercuri-joi, 17-18 februarie.     

Cu cele șase puncte câștigate din dubla cu Sportul, Dunărea a revenit pe primul loc în LNH. Cei de la SC Miercurea Ciuc și Corona Brașov au reprogramat jocurile pentru că au avut de susținut meciuri în Liga Mol la finalul săptămânii trecute. Cu 68 de puncte din 30 de jocuri, Dunărea este pe primul loc în LNH, cu trei puncte mai mult, dar și două meciuri, față de Sport Club Miercurea Ciuc. 

Pentru Dunărea urmează două deplasări consecutive la cele două echipe care joacă în Liga Mol. Prima dată vineri-sâmbătă, 29-30 ianuarie, gălățenii vor juca la Brașov cu Corona, apoi vineri-sâmbătă, 5-6 martie, se vor deplasa la Miercurea Ciuc pentru dubla cu Sport Club. Pe teren propriu Dunărea mai are programate două jocuri duble. Vineri-sâmbătă, 19-20 februarie, vor juca cu Progym Gheorgheni, iar înainte de play-off este programată restanța cu SC Miercurea Ciuc, 4-5 martie.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger