Home » , , » BASCHET: Alex Stanciu: ”Am demonstrat că pe teren propriu putem face surprize”

BASCHET: Alex Stanciu: ”Am demonstrat că pe teren propriu putem face surprize”


Managerul sportiv de la Phoenix, Alexandru Stanciu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre ultimele două jocuri din sezonul regulat pe care echipa de băieți le mai are de disputat: ”Am demonstrat că pe teren propriu putem face surprize. Suntem încrezători în forțele noastre, dar este diferență de valoare. Ținta noastră este să reușim minimum o victorie în cele două jocuri rămase de disputat din sezonul regulat al Ligii Naționale Masculine”, a spus Alexandru Stanciu.

Băieții de la Phoenix vor încheia sezonul regulat din LNBM cu două jocuri consecutive pe teren propriu, Sala Sporturilor ”Dunărea”. Prima dată, miercuri, 10 februarie, de la ora 19.00, echipa lui Florin Nini va juca cu liderul la zi, BC Mureș Tîrgu Mureș, iar sezonul regulat va fi încheiat sâmbătă, 13 februarie, de la ora 19.00, cu cei de la SCMU Craiova. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger