Home » , » BASCHET: Alex Stanciu: ”Consider că vom avea un final de campionat reușit, să ne clasăm de la locul 5 în sus”

BASCHET: Alex Stanciu: ”Consider că vom avea un final de campionat reușit, să ne clasăm de la locul 5 în sus”


Echipa de fete Phoenix va juca luni, 29 februarie, de la ora 17.00, primul meci din play-off-ul actualei ediții a LNBF cu Olimpia Brașov. Seria va fi începută la Brașov, meciul doi urmând să se dispute la Galați, 4 martie, iar meciul decisiv, la Brașov, dacă va fi cazul. Despre duelul cu echipa din Brașov a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM , Alex Stanciu, managerul sportiv al clubului gălățean. ”Nu există contre între noi de la club la club. Problemele apar din punct de vedere organizatoric. Când mergem la ei, la Brașov, nu avem suficiente panouri, nu avem ce ne trebuie pentru antrenamente. La Cupă nu și-au îndeplinit sarcinile. La Brașov e foarte greu să câștigi, nici Sfântu Gheorghe, câștigătoarea sezonului regulat, nu a câștigat. După acel meci arbitrul a primit cinci etape de suspendare. Echipa s-a antrenat foarte bine, am reușit să ne concentrăm numai pe play-off. Să nu uităm că noi am început foarte bine campionatul cu o victorie cu Aradul. Ce a început bine, se termină și mai bine. Consider că vom avea un final de campionat reușit, să ne clasăm de la locul 5 în sus”, a spus Alex Stanciu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger