Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix, la un pas de surpriză în debutul play-off-ului

BASCHET: Fetele de la Phoenix, la un pas de surpriză în debutul play-off-uluiEchipa de fete Phoenix a fost la 29 de secunde de o surpriză în debutul play-off-ului Ligii Feminine. În primul meci al seriei cu vicecampioana sezonului regulat, Olimpia Brașov, Phoenix a pierdut la limită 78-75 jocul de la Brașov. 

Primul sfert a fost câștigat de Phoenix 21-19, gazdele au recuperat diferența în sfertul secund încheiat 20-18, astfel că la pauza mare cele două echipe au intrat la egalitate 39-39. Sfertul trei a fost început mai bine de Phoenix, la două minute de la reluare gălățencele aveau avans de 6 puncte, 45-39, după un parțial 6-0. Diferența a fost recuperată de parcursul sfertului de Olimpia, după care s-a instalat la conducere sfertul fiind încheiat 22-17 pentru echipa din Brașov. Ultima parte a jocului a început cu Olimpia la conducere, Phoenix a revenit și a egalat (73-73) cu 2.16 înainte de final, după care s-a instalat la conducere 75-73 cu 29 de secunde înainte de expirarea timpului. Finalul le-a aparținut gazdelor care au marcat 5 puncte în ultimele 15 secunde. 

Cea mai bună marcatoare de la Phoenix a fost: Amanda Frost cu 25 de puncte. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost Chrisstasia Walter 20 de puncte, Mynesia McKenzie 18 puncte, Cassandra Rochel 7 puncte, Hanna Demeter 4 puncte, Romina Filip 1 punct. 

Cele două echipe se vor întâlni în meciul doi al seriei vineri, 4 martie, de la ora 19.00, la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger