Home » , » BASCHET: Florin Nini, despre situația financiară a clubului Phoenix: ”Nu ne putem lăuda din acest punct de vedere”

BASCHET: Florin Nini, despre situația financiară a clubului Phoenix: ”Nu ne putem lăuda din acest punct de vedere”Managerul clubului Phoenix, Florin Nini, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre situația financiară a clubului  gălățean: ”Nu ne putem lăuda din acest punct de vedere, bugetul nu s-a aprobat, întârzie ca în fiecare an, zic eu prea mult. Apelăm la bunăvoința și înțelegerea sportivilor care nu poate fi la nesfârșit. Mergem înainte, dar ăsta este un lucru care nu ne dă liniște. Sper ca plățile să se facă în timp util să nu avem surprize neplăcute să ne despărțim de jucători din cauza întârzierilor salariale. Deocamdată este un echilibru dar fragil. La reușită trebuie să contribuim cu toții, este echipa orașului. Rezultatele se fac și e vor face cu un echilibru. Nu este un semnal de alarmă, dar e bine să nu se ajungă acolo”, a spus Florin Nini.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger