Home » , » BASCHET: Myneshia McKenzie și Chrisstasia Walter, cele mai bune marcatoare din LNBF!

BASCHET: Myneshia McKenzie și Chrisstasia Walter, cele mai bune marcatoare din LNBF!

sursa foto: facebook.com/PhoenixGalati 


La finalul sezonului regulat din LNBF două dintre jucătoarele americance de la Phoenix, Myneshia Debra McKenzie și Chrisstasia Antionette Walter, sunt cele mai bune marcatoare din Liga feminină.  Myneshia McKenzie este prima în ierarhia marcatoarelor cu 340 de puncte marcate în 20 de jocuri, cu o medie de 17 puncte pe meci, iar Chrisstasia Walter este a doua în clasamentul general al marcatoarelor din LNBF cu 334 de puncte în 20 de jocuri, o medie de 16,70 puncte marcate pe meci. Myneshia McKenzie, cea mai bună marcatoare din LNBF a marcat cele mai multe puncte într-un joc, 25, în victoria 89-45 de pe teren propriu cu Rapid București, în timp ce ”Stasia” Walter a înregistrat cea mai bună performanță a sezonului în jocul de la Cluj-Napoca cu ”U”, pierdut 62-81, când a marcat 31 de puncte. 

Chrisstasia Walter, lideră la pase decisive 

Pe lângă locul doi în clasamentul marcatoarelor, americanca Chrisstasia Walter se remarcă și la pase decisive. În cele 20 de jocuri, cât a evoluat pentru Phoenix în sezonul regulat, ”Stasia” Walter a acumulat 113 pase decisive, cele mai multe dintre jucătoarele din LNBM. Cea mai bună performanță, 31 pase decisive, a fost înregistrată în același joc de la Cluj-Napoca, pierdut de Phoenix 62-81. A doua jucătoare de la Phoenix din clasamentul paselor decisive este Myneshia McKenzie cu 56 de pase decisive în 20 de jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger