Home » , » BASCHET: Phoenix încheie sezonul regulat sâmbătă în ”Polivalentă”

BASCHET: Phoenix încheie sezonul regulat sâmbătă în ”Polivalentă”Echipa masculină a clubului Phoenix va încheia primul sezon regulat în Liga Națională sâmbătă, 13 februarie. De la ora 19.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, echipa lui Florin Nini va juca cu SCM Craiova. 

La fel ca în ultimele jocuri din LNBM, Phoenix va întâlni una din echipele din partea superioară a clasamentului. Însă, spre deosebire de precedenții adversari, SCM Craiova este un adversar ”rezonabil” ocupă locul 5 în clasamentul la zi din LNBM, față de locurile 1 sau 2 pe care erau clasate precedentele adversare ale gălățenilor. Înainte de ultima etapă din sezonul regulat, Phoenix ocupă locul 9 cu 29 de puncte, 8-13, victorii-înfrângeri. SCM Craiova, locul 5 în LNBM, a acumulat 34 de puncte în acest sezon, 13-8, victorii-înfrângeri. În tur, la Craiova, SCM s-a impus 108-94 (33-25 19-16 32-25 24-28). 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger