Home » , » BASCHET: Phoenix înfruntă liderul miercuri în ”Polivalentă”

BASCHET: Phoenix înfruntă liderul miercuri în ”Polivalentă”Băieții de la Phoenix vor încheia sezonul regulat LNBM cu două meciuri consecutive pe teren propriu. Prima dată miercuri, 10 februarie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, echipa pregătită de Florin Nini va juca cu BC Mureș Târgu Mureș, liderul la zi din LNBM. Apoi, sâmbătă, 13 februarie, de la ora 19.00, Phoenix va juca cu SCM Craiova. 

Meciul de miercuri este abordat de băieții de la Phoenix după o seri de teri înfrângeri consecutive, două dintre ele în prelungiri. În clasamentul din LNBM, Phoenix este pe locul 9 cu 27 de puncte, 7-13, victorii-înfrângeri. BC Mureș Târgu Mureș este liderul ligii masculine cu 35 de puncte, 14-6, victorii-înfrângeri. În tur, la Târgu Mureș, BC Mureș s-a impus 109-79  (31-15, 22-22, 28-20, 28-22).
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger