Home » , » BASCHET: Phoenix întâlnește U BT Cluj-Napoca în ultima deplasare din sezonul regulat

BASCHET: Phoenix întâlnește U BT Cluj-Napoca în ultima deplasare din sezonul regulat
După cele două meciuri pierdute după prelungiri cu două dintre forțele campionatului, CSU Atlassib Sibiu și CSM CSU Oradea, seria meciurilor cu echipele din fruntea LNBM continuă pentru trupa lui Florin Nini. Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 19.00, în Sala ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, băieții lui Florin Nini vor susține ultimul meci din sezonul regulat cu cei de la U BT Cluj-Napoca.

Înaintea ultimei deplasări din sezonul regulat LNBM, meci care contează pentru etapa a XX-a, Phoenix ocupă locul 9 cu 26 de puncte, 7-12, victorii-înfrângeri. Cei de la cluj-Napoca sunt pe locul trei cu 32 de puncte, 13-6, la doar un punct în spatele liderului CSM CSU Oradea. 

Phoenix și U BT Cluj-Napoca s-au întâlnit în acest sezon de trei ori, două confruntări au fost în Cupă unde U BT a câștigat 85-70 și 69-56, însă, de referință pentru Phoenix rămâne victoria din turul LNBM, de la Galați, 85-79 (24-12, 21-20, 20-23, 20-24).
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger