Home » , » BASCHET: Phoenix părăsește Cupa în semifinale

BASCHET: Phoenix părăsește Cupa în semifinaleCalificată în premieră la turneul final al Cupei României, echipa de fete Phoenix a părăsit competiția KO în semifinale. Echipa pregătită de Eugenio Rodrigues a pierdut 55-72, jocul cu gazdele turneul final al Cupei, Olimpia CSU Brașov. 

Primul sfert a fost încheiat de Phoenix cu un deficit de un punct, 17-18, în sfertul doi gazdele s-au impus 16-13, astfel că la pauza mare Olimpia avea un avans de 4 puncte, 34-30. După sfertul trei, încheiat 18-13 pentru Olimpia, Phoenix avea de recuperat 9 puncte, chiar dacă pe parcursul parțialului s-a apropiat în două rânduri la doar un punct de gazde. Ultima parte a jocului s-a încheiat 20-12 pentru Olimpia. 

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Chrisstasia Walter cu 21 de puncte. Celelate marcatoare de la Phoenix au fost: Myneshia McKenzie 15p, Amanda Frost 10p, Romina Filip 5 p, Montia Jhonson 2p, Cassandra Rochel 2 p. Au mai jucat: Hanna Demeter, Bianca Fota și Andreea Crețu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger