Home » , » BASCHET: Phoenix a ținut pasul cu Craiova o repriză

BASCHET: Phoenix a ținut pasul cu Craiova o repriză


La doar trei zile de la victoria cu BC Mureș Târgu Mureș echipa masculină a clubului Phoenix a întâlnit în ”Polivalentă” o altă echipă de top din LNBM, SCM Craiova, în ultima etapă a sezonului regulat. 

Echipa gălățeană, aflată la sezonul de debut în Liga Națională Masculină, a ținut pasul cu gruparea craioveană în jumătatea de meci. După primele două sferturi, la pauza mare, Phoenix conducea SCM Craiova cu 36-32. În final, Phoenix a încheiat meciul învinsă 62-90. Primul sfert s-a încheiat 25-21 pentru olteni, Phoenix a echilibrat balanța și s-a instalat la conducere în urma sfertului trei încheiat 15-7. La reluare, Phoenix a făcut un sfert trei dezastruos, pierdut 12-35, chiar dacă Florin Nini a încercat să întrerupă seria bună a craiovenilor. Ultimul parțial s-a încheiat 14-23. 

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Milos Bojovic cu 15 puncte. Ceilalți marcatori au fost: Jay Threatt 14p, Taylor Rhode 12p, Andrei Petică 8p, Milos Pesic 5p, Dorde Tresac 4p, Yaroslav Lemyk și Ioan Alin Borșa câte 2 p. 

Indiferent de rezultatul din meciul cu Craiova, Phoenix și-a câștigat renumele de ”spaimă a granzilor” prin victoriile cu: U BT Cluj-Napoca, Steaua, BC Mureș Târgu Mureș, echipele clasate, în ordine, pe locurile doi, trei și patru, la finalul sezonului regulat. 

Phoenix a încheiat sezonul regulat LNBM pe locul 9 cu 30 de puncte din 22 de jocuri, 8 victorii-14 înfrângeri. pentru echipa gălățeană urmează meciurile din grupa 7-12, fază a campionatului în care vor evolua echipele clasate pe locurile 7-12 la finalul sezonului regulat.        
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger