Home » » Cântăm cu toții “Dunărea Bătrână”, la lansarea cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”

Cântăm cu toții “Dunărea Bătrână”, la lansarea cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”


În cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, toți suporterii prezenți vor avea ocazia să cânte imnul celor ce iubesc roș-alb-albastru – “Dunărea Bătrână”.

Printre invitații serii se numără și Victor Udreș (OVER), cel care va interpreta superbul imn neoficial al suporterilor, care poartă și numele site-ului nostru. Este o nouă ocazie să dovedim că spiritul Oțelului încă există, în ciuda faptului că mulți ne vor doborâți. 

Altfel, cartea “Nicolae Burcea, legenda Oțelului” costă 25 de lei și poate fi achiziționată la standul special amenajat de la intrarea în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 15.30 și până la 19.30. 

În cadrul evenimentului de lansare a cărții vor fi prezente multe alte legende ale Oțelului, care îl vor omagia pe cel care a fost Nicolae Burcea.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger