Home » , » FOTBAL: Ilie Hagioglu, despre sigla și palmaresul FC Oțelul

FOTBAL: Ilie Hagioglu, despre sigla și palmaresul FC Oțelul

La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, fostul conducător al Oțelului, Ilie Hagioglu, a vorbit despre sigla și palmaresul FC Oțelul, ce vor rămâne vacante dacă echipa se va desființa. Despre palmares a spus: ”Sper ca în următorii 2-3 ani palmaresul Oțelului să fie preluat de noul club Oțelul ce va rezulta din fuziunea cu Metalosport. De palmaresul Oțelului nu va fi interesat decât un club sportiv care să aibă legături cu Oțelul. Iată ce se întâmplă cu Craiova, sau FC Argeș. Nu știu cine va obține palmaresul Oțelului, dar sper ca în câțiva ani clubul care se va numi Oțelul să preia și palmaresul”, a declarat Ilie Hagioglu.   

     
Legat de oferta făcuta de Liga Suporterilor pentru siglă, Ilie Hagioglu a declarat: ”La siglă n u depinde de administratorul judiciar, aici depinde de creditori. Au mai rămas trei creditori, ANAF, Sidex și Primăria. Nu cred că Sidex-ul sau Primăria nu ar fi de acord ca sigla Oțelului să revină suporterilor, cel puțin așa văd eu lucrurile”, a spus Ilie Hagioglu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger