Home » , » FOTBAL: Vivi Stamate: ”Deocamdată nu pot fi făcute oferte pentru Antonio Sefer

FOTBAL: Vivi Stamate: ”Deocamdată nu pot fi făcute oferte pentru Antonio SeferLa Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, conducătorul sportiv al Oțelului, Aurelian Vivi Stamate, a vorbit despre situația unuia dintre cei mai ”vânați” jucători ai Oțelului, Antonio Sefer: ”Deocamdată nu pot fi făcute oferte pentru Antonio Sefer. El nu are 16 ani, va împlini 16 ani în aprilie, atunci probabil vor fi oferte și nu puține. În momentul în care împlinește 16 ani poate semna cu oricine, până atunci nu poate pleca decât cu acordul nostru, a spus conducătorul sportiv al Oțelului. 

Despre ultimele evoluții ale lui Sefer la echipa națională sub 16 ani,  Vivi Stamate a spus: ”Toni este un copil admirabil, cu bune și cu rele. Mă bucur că a dat gol din acțiune la echipa națională. Știam că este un foarte bun executant de lovituri libere. La unul din meciuri și-a pierdut cumpătul, s-a văzut condus. A fost afectat că nu a mai fost titular, a fost un moment de dezechilibru și a încasat un cartonaș roșu. Nu în acuz, dar în înțeleg”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger