Home » , » FUTSAL: David Asandei, despre derby-ul cu Tîrgu Mureș: ”Noi abordăm meciurile la victorie”

FUTSAL: David Asandei, despre derby-ul cu Tîrgu Mureș: ”Noi abordăm meciurile la victorie”
La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit despre meciul de luni dintre United și City us Tîrgu Mureș:”Este un meci important de campionat cu o echipă pe care am reușit să o învingem în sezonul precedent și la Galați și la Tîrgu Mureș. Va fi o partidă dificilă, echipa din Tîrgu Mureș are jucători mulți jucători străini, este o selecționată cu jucători experimentați. Jucând acasă noi abordăm meciurile la victorie, noi nu avem rezultate de egalitate”, a spus David Asandei. 

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, David Asandei a vorbit și despre problemele meciale din lot: ”A reintrat Mihai Bâgu în această săptămână, am câștigat un jucător. Rămâne Viorel Cojoc accidentat, așteptăm să se refacă, ar risca o altă accidentare dacă ar intra. În rest toți ceilalți jucători sunt apți din punct de vedere fizic. Suntem la limită cu cartonașele galbene la unii dintre jucători. Pentru a preveni o iminentă suspendare trebuie să fim atenți”, a încheiat David Asandei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger