Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Important este să ne menținem în primele patru”

FUTSAL: David Asandei: ”Important este să ne menținem în primele patru”


La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, antrenorul de la United, David Asandei, a declarat că un prim obiectiv în retur a echipei sale este recuperarea punctelor pierdute pe teren propriu, cât și un loc cât mai sus la finalul campionatului: ”În partea a doua a sezonului vom încerca să câștigăm fiecare joc, de altfel, și în tur am abordat toate meciurile la victorie. Sperăm ca în retur să reușim să câștigăm pe terenul echipelor care ne-au luat puncte acasă. Important este să ne menținem în primele patru și să ne batem la o medalie, cum am făcut în 2011, când am jucat în final campionatului și a Cupei. Obiectivele sunt greu de atins, dar nu imposibil, din 13 echipe, câte sunt în Liga I, doar 8 vor juca în play-off, iar acolo se poate întâmpla orice”, a spus David Asandei.

Altfel, luni, 8 februarie, de la ora 17.30, United va susține derby-ul pentru locul trei cu cei de la City us Târgu Mureș. Meciul se va disputa la Galați, în Sala Sporturilor ”Dunărea”. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger