Home » » FUTSAL: United joacă la Reșița cu Muncitorul

FUTSAL: United joacă la Reșița cu Muncitorul


Prima ligă de futsal programează în acest week-end meciurile din etapa a XVIII-a. În ultimul meci al etapei, duminică, 14 februarie, de la ora 18.00, United, echipa gălățeană de prima ligă, va juca la Reșița cu cei de la Muncitorul. 

După linia de clasament a celor două echipe va fi un joc de totul sau nimic, atât United cât și Muncitorul Reșița nu agrează remizele. În timp ce United a înregistrat primul rezultat de egalitate etapa trecută în remiza 3-3 cu City us Târgu Mureș, Muncitorul Reșița nu a terminat la egalitate nici un meci în acest sezon. Meciul de la Reșița, Sala Sporturilor, este abordat de United de pe locul 4 cu 31 de puncte din  16 jocuri, în timp ce echipa din Reșița ocupă locul 10 cu 18 puncte din 13 jocuri. Meciul din tur, de la Galați, s-a terminat 8-4 pentru United, 8-3 la pauză. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger