Home » » FUTSAL: United a obținut o primă victorie cu CSMS Iași

FUTSAL: United a obținut o primă victorie cu CSMS Iași


În deschiderea etapei a XIX-a din Liga I, prima echipă a clubului United a obținut prima victorie, din cele două meciuri, cu cei de la CSM Iași. Echipa gălățeană s-a impus cu 4-1, după ce la pauză scorul a fost 2-1. United a marcat prima prin Constantin Burdujel însă ieșenii au revenit și au egalat. United a intrat în avantaj la pauză prin golul marcat de Octavian Cireș. În partea secundă United a mai marcat de două ori prin Andrei Apostol. 

Cu cele trei puncte din victoria cu CSMS Iași United ajunge la 37 de puncte iar în clasamentul al zi din Liga I gruparea gălățeană se menține pe locul 4 cu 37 de puncte din 18 jocuri. Pentru echipele clubului United urmează o săptămână cu trei meciuri. Prima dată luni, 29 februarie, de la ora 12.00, în ”Polivalentă”, satelitul va juca în Cupă cu CSMS Iași, apoi, miercuri 2 martie, prima echipă va juca tot în Sala Sporturilor ”Dunărea” cu Informatica Timișoara, iar săptămâna va fi încheiată de United cu un joc la Timișoara, în Liga I, cu cei de la Informatica, duminică, 6 martie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger