Home » , » HANDBAL: CSU deschide cuplajul Galați-Timișoara de sâmbătă din ”Polivalentă”

HANDBAL: CSU deschide cuplajul Galați-Timișoara de sâmbătă din ”Polivalentă”Sâmbătă, 20 februarie, la Sala Sporturilor ”Dunărea” este programat un inedit duel Galați-Timișoara, în care se vor întâlni echipele de handbal și baschet din cele două orașe. De la ora 17.00, în primul meci al cuplajului din această săptămână, handbaliștii de la CSU Galați vor juca cu cei de la CH CSU Timișoara. După meciul handbaliștilor Duelul Galați-Timișoara va continua la ”Polivalentă” cu înfruntarea echipelor de baschet din Galați și Timișoara, Phoenix-BC SCM Timișoara. 

Înaintea jocului de sâmbătă CSU Galați este ultima în Liga Națională. De la revenirea în prima ligă handbaliștii gălățeni nu au reușit să câștige nici un punct înregistrând 20 de înfrângeri în cele 20 de jocuri disputate. Adversarii de sâmbătă ai gălățenilor, CSU Timișoara, este în prima parte a LN cu 35 de puncte din 20 de jocuri și cu un parcurs bun în retur o singură înfrângere în șapte etape. În tur CSU Timișoara a câștigat 41-21.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger