Home » , » HANDBAL: Florin Andronic: ”Lipsa de experiență și lipsa de omogenitate și-au spus cuvântul”

HANDBAL: Florin Andronic: ”Lipsa de experiență și lipsa de omogenitate și-au spus cuvântul”Antrenorul principal al echipei masculine de handbal CSU Danubius Galați, Florin Andronic, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre parcursul de până acum a nou promovatei în Liga Națională, 21 de meciuri fără victorie: ”Noi am încercat, timp de 40-45 de minute am fost aproape de celelalte echipe din Liga Națională, după care lipsa de experiență, lipsa de omogenitate și-a spus cuvântul, la fiecare meci plecăm cu gândul la victorie, va fi greu ne vom bate până la capăt”. 

Florin Andronic a mai spus la Lider Sportiv, că următoarele trei etape sunt importante pentru CSU Galați pentru că vor întâlni trei dintre echipele aflate în lupta directă pentru evitarea retrogradării: ”În următoarele trei etape vom juca la Ploiești, Focșani și acasă cu Baia Mare, adversari direcți în lupta pentru play-out. Ținând cont că și ele sunt în subsolul clasamentului, meciurile directe vor conta. Vom avea trei etape dificle, nu plecăm învinși”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger