Home » , , » HANDBAL: Florin Andronic: ”Șansele noastre de salvare de la retrogradare rămân în continuare”

HANDBAL: Florin Andronic: ”Șansele noastre de salvare de la retrogradare rămân în continuare”


Chiar dacă este ultima clasată din Liga Națională, echipa masculină de handbal CSU Galați speră la salvarea de la retrogradare. Despre șansele echipei de a se menține în Liga Națională a vorbit, la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, antrenorul principal al echipei, Florin Andronic. ”Sincer șansele noastre de salvare de la retrogradare rămân în continuare. După sezonul regulat vom juca în play-out, iar echipele care vor participa în play-out vor intra cu punctele obținute în meciurile directe. Avem șanse să ne salvăm și prin intermediul barajului. După play-out două echipe vor retrograda, iar alte două echipe vor juca baraj cu echipele din Divizia A”, a spus Florin Andronic. 

După ce se vor disputa meciurile din sezonul regulat, echipele clasate pe locurile 9-14 vor juca în play-out, meciuri tur-retur, iar în această fază a competiției vor intra cu punctele acumulate în jocurile directe. La finalul play-out-ului ultimele două clasate, locurile 13 și 14, vor retrograda direct în Divizia A, în timp ce locurile 11 și 12 vor juca baraj de promovare/menținere în LN cu echipele de pe locurile 2 și 3 din cele două serii, A și B, din Divizia A.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger