Home » , » HOCHEI: Dunărea păstrează avansul de puncte în fața Coronei Brașov

HOCHEI: Dunărea păstrează avansul de puncte în fața Coronei Brașov


Vineri, în Liga Națională de Hochei, s-au disputat primele meciuri din dublele programate în ultima etapă a sezonului regulat. Pe lângă înfrângerea Dunării 4-5 (0-2, 1-2, 3-1, la Cârța, cu Steaua Rangers București s-a mai disputat un joc important pentru stabilirea ierarhiei înainte de paly-off. La Brașov, Corona, a jucat cu Progym Gheorgheni, iar harghitenii au mai produs o surpriză și s-au impus 4-2 (1-0, 1-2, 2-1). 

După cele două jocuri situația în clasamentul LNH rămâne neschimbată atât în lupta pentru locul doi doi cât și pentru locul patru, ultimul care asigură prezența în play-off. Dunărea se menține pe locul doi cu 71 de puncte, 37 de jocuri, 11 puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Corona Brașov, (60 de puncte) dar și două jocuri în plus față de ”lupi”. Steaua se menține pe locul 4 cu 58 de puncte din 35 de jocuri iar Progym este pe 5 cu 53 de puncte din 37 de jocuri. 

Sâmbătă, de la 17.30, Dunărea va juca la Cârța cu Steaua, iar de la ora 18.30, la Brașov, Corona va întâlni Progym Gheorgheni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger