Home » , » HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită primul joc de la Cârța

HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită primul joc de la CârțaÎn primul meci din dubla ce contează pentru ultima etapă a LNH, Dunărea a pierdut la limită 4-5 jocul de la Cârța cu cei de la Steaua Rangers, vicecampioana României. Chiar dacă după primele două reprize Steaua conducea 4-1, gălățenii au tras tare în ultima treime și au fost foarte aproape să trimită meciul în prelungiri. 

Dunărea a marcat prima dată la scorul 3-0 pentru Steaua! Antti Ojanen din pasa lui Dimitri Nimenko a perforat pentru prima oară în jocul de vineri poarta steliștilor, în minutul 10 al treimii secunde. Până la finalul reprizei secunde Steaua a mai înscris un gol iar la a doua pauză Dunărea a intrat cu 1-4 pe tabelă. 

În ultima treime gălățenii au fructificat unul din cele șapte momente de superioritate numerică, Antti Ojanen din pasa lui Konstantin Ryabenko a marcat pentru 4-2, în minutul 7, însă în același minut 7, Steaua a refăcut diferența de trei goluri în fața gălățenilor. În ultima parte a jocului Dunărea a mai marcat de două ori, Nagy Istvan, din pasa lui Dimitri Nimenko, (în superioritate numerică) și Alexandru Cristian Munteanu, ajutat de Pal Zoltan și Vitali Donika,  însă insuficient pentru a egala. 

Sâmbătă, de la ora 17.30, este programat al doilea meci din ultima etapă a sezonului regulat, de la Cârța pentru Dunărea. Pentru a nu pune în pericol locul doi Dunărea trebuie să câștige punct(e).  

Dunărea:

Lucian Hangan, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Daniel Lucian Oprea, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Levente Lorincz, Vitali Donika, Antti Ojanen, Dimitri Nimenko, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger