Home » , » HOCHEI: Dunărea și-a asigurat locul doi în sezonul regulat LNH

HOCHEI: Dunărea și-a asigurat locul doi în sezonul regulat LNHCu cele două puncte câștigate în al doilea meci din ultima etapă a sezonului regulat, de la Cârța, cu Steaua Rangers București, hocheiștii de la Dunărea și-au asigurat locul doi la finalul sezonului regulat al LNH. La asigurarea locului secund din finalul sezonului regulat al gălățenilor au avut o mică contribuție și cei de la Progym Gheorgheni care au învins 5-4, după prelungiri, la Brașov, principala adversară a gălățenilor în lupta pentru locul doi Corona Brașov. 

Înaintea celor două jocuri restante cu SC Miercurea Ciuc, ultimele din prima fază a LNH, gălățenii au 73 de puncte din 38 de jocuri, cu 12 mai mult decât echipa de pe locul trei Corona Wolves Brașov, 61 de puncte, 36 de jocuri. Chiar dacă Corona Brașov va câștiga toate cele patru meciuri pe care le mai are de disputat, două cu Sportul Studențesc și două cu Steaua, iar Dunărea nu va câștiga nici un punct din dubla restantă cu SC Miercurea Ciuc, gălățenii vor încheia sezonul regulat pe locul doi, grație rezultatelor directe.    

Jocurile cu SC Miercurea Ciuc, restante din luna ianuarie, se vor disputa vineri-sâmbătă, 4-5 martie, la Galați, Patinoarul ”Dunărea”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger