Home » , » HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită al doilea meci de la Miercurea Ciuc

HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită al doilea meci de la Miercurea CiucDupă ce în primul meci al dublei de la Miercurea Ciuc, cu Sport Club, Dunărea a pierdut 0-4, în al doilea joc de pe terenul harghitenilor, Dunărea a oferit o replică mult mai bună și a pierdut la limită 3-4 (1-1, 1-2, 1-1), jocul cu Sport Club Miercurea Ciuc.

Hocheiștii gălățeni au deschis scorul , în minutul 6, prin Nagy Istvan, din pasa lui Pal Zoltan. Avantajul gălățenilor s-a păstrat pe tabelă timp de zece minte, în minutul 16, SC Miercurea Ciuc a egalat prin Ervin Moldovan, acesta fiind și scorul primei părți. În repriza a doua SC Miercurea Ciuc a marcat de două ori, prin Ziga Kuzman (în superioritatea numerică) și Alexander Dyadyusko, și s-a desprins la două goluri diferență. Dunărea a revenit și a redus din diferență cu 16 secunde înainte de finalul treimii secunde prin golul marcat de Antti Ojanen, din pasa lui Szocs Szabolcs. În minutul 6 al ultimei reprize Sport Club a speculat un nou moment de superioritate și s-a desprins la 4-2. Scorul final al jocului de la Miercurea Ciuc a fost stabilit de Sergey Chernenko din pasa lui Antti Ojanen, cu 9 minute înainte de final.  

Dacă în jocul de ieri raportul șuturilor a fost net favorabil ciucanilor, astăzi raportul a fost favorabil echipei gălățene, 40-29. În toate cele 60 de minute ale jocului de azi în poartă la Dunărea a fost Lucian Hangan. 

Dunărea:

Lucian Hangan, Viorel Radu-portari;

Bogdan Neagoș, Attila Goga, Juraj Durlech, Roman Shcherbatiuk, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szabolcs Szocs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;

Vasili Bobrovnikov, Marius Trandafir-antrenori.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger