Home » , » HOCHEI: Finala Cupei mutată de la Galați!

HOCHEI: Finala Cupei mutată de la Galați!Programată inițial pentru marți, 1 martie, la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, rejucarea finalei Cupei României, dintre Sport Club Miercurea Ciuc și Steaua Rangers București a fost mutată la Brașov, Patinoarul ”Olimpic”.  ”Finala Cupei României la hochei pe gheaţă, ediţia 2015-2016, va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de canalul de televiziune Digi Sport. Conducerea Federației Române de Hochei pe Gheaţă a ajuns la un acord cu factorii decizionali ai postului Digi Sport, în vederea transmiterii meciului care va decide câştigătoarea Cupei României, finală reprogramată iniţial la Galaţi.  Astfel, marţi, 1 martie 2016, de la ora 18.00, în direct de la Patinoarul Olimpic din Braşov, iubitorii hocheiului pe gheaţă vor putea urmări în direct finala dintre Sport Club Miercurea Ciuc şi CSA Steaua Bucureşti, în urma căreia se va stabili câştigătoarea Cupei României”, se arată în știrea postată pe site-ul oficial al FRHG. 

Finala Cupei, ediția 2016, dintre Sport Club Miercurea Ciuc și Steaua Rangers București, desfășurată în 20 decembrie 2015 în Patinoarul din Gheorgheni, a fost întreruptă, din cauza defectării instalației de iluminat, înainte de debutul reprizei a treia, la scorul de 7-2 (2-1, 5-1) pentru Sport Club Miercurea Ciuc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger