Home » , » HOCHEI: Finala Cupei se rejoacă la Galați

HOCHEI: Finala Cupei se rejoacă la GalațiConform unui anunț publicat pe site-ul oficial al Federației Române de Hochei, finala Cupei, ediția 2016 se va rejuca la Galați, de la 0-0. ”Finala Cupei României 2016 a fost reprogramată de FRHG pentru data de 01 martie 2016, ora 18:00. Meciul se va rejuca pe patinoarul artificial Dunărea din Galați, între cele două echipe finaliste Sport Club Miercurea Ciuc și CSA Steaua București. Accesul spectatorilor la meci va fi liber”, se arată în comunicatul FRHG.  

Finala Cupei, ediția 2016, dintre Sport Club Miercurea Ciuc și Steaua Rangers București, desfășurată în 20 decembrie 2015 în Patinoarul din Gheorgheni, a fost întreruptă, din cauza defectării instalației de iluminat, înainte de debutul reprizei a treia, la scorul de 7-2 (2-1, 5-1) pentru Sport Club Miercurea Ciuc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger