Home » , » HOCHEI: Juraj Durkech, cel mai ofensiv fundaș din LNH

HOCHEI: Juraj Durkech, cel mai ofensiv fundaș din LNH


După ce s-au disputat 32 de jocuri din sezonul regulat al Ligii Naționale de Hochei, fundașii de la Dunărea conduc în clasamentul fundașilor marcatori din LNH. Cel mai ofensiv dintre fundașii din Liga Națională de Hochei este Juraj Durkech. În 27 de jocuri, cât a jucat pentru Dunărea, slovacul a marcat 15 goluri și a oferit 20 de pase decisive, 35 de puncte. 

Podiumul clasamentului fundașilor marcatori din LNH este completat de apărătorii de la Dunărea. Fundașii echipei naționale, Attila Goga și Nagy Istvan, sunt pe locul trei în ierarhia fundașilor marcatori cu câte 23 de puncte din 31 de jocuri. Attila Goga a marcat 6 goluri și a pasat decisiv de 17 ori, în timp ce Nagy Istvan a marcat 11 goluri și a oferit 12 pase decisive. Ucraineanul Konstantin Ryabenko ocupă locul 9 în clasamentul fundașilor marcatori din LNH cu 17 puncte din 23 de jocuri, 7 goluri și 10 pase decisive. 

Ceilalți fundași de la Dunărea care au marcat în actualul sezon al LNH: Bogdan Neagoș, 13 puncte, 6 goluri și 7 pase decisive; Roman Shcherbatyuk, 9 puncte (2+7); Alexandru Ionuț Munteanu 5 puncte, 5 goluri; Daniel Lucian Oprea, 4 puncte (1+3).    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger