Home » » Legendele Oțelului vin la lansarea cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”

Legendele Oțelului vin la lansarea cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”În cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, mai multe legende oțelare vin să-l omagieze pe cel care a fost Nicolae Burcea, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului roș-alb-albastru.

Viorel Tănase, Ion Morohai, Ion Viorel, Ion Profir, Gelu Popescu sau Cătălin Tofan sunt doar câteva nume ale celor care au confirmat cu prezența la evenimentul de lansare a cărții.

Suporterii Oțelului de pretutindeni sunt invitați să ia parte la evenimentul de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului” (autor Marian Săvăstru), ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, cu intrarea liberă.

Cartea costă 25 de lei și poate fi achiziționată la standul special amenajat de la intrarea în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 15.30 și până la 19.30. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger