Home » » Phoenix și Oțelul, în prim plan la Lider Sportiv

Phoenix și Oțelul, în prim plan la Lider Sportiv

Ediția cu numărul 93 a emisiunii Lider Sportiv are în prim plan două dintre cluburile gălățene cu cel mai mare success la public. Cu începere de la ora 15.00, pe ProFM LiderFm (92,4 FM sau www.liderfm.ro) , va fi analizat jocul pe care Oțelul îl dispută astăzi, cu juniorii, în deplasarea de la SC Bacău.
Din partea clubul Phoenix, aflat în plină luptă pentru play-off, vor fi prezenți în studio Romina Filip (căpitanul echipei feminine) și Alex Stanciu (managerul sportiv).
De asemenea, vor fi abordate și alte subiecte importante din sportul gălățean. Vor fi furnizate informații referitoare la partidele disputate în acest weekend la Sala Sporturilor “Dunărea”.

Pentru întrebări, comentarii sau sugestii vă stau la dispoziție site-urile partenerilor noștri, www.dunareabatrana.ro și www.sportgalati.com, dar și pagina de Facebook a emisiunii Lider Sportiv.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger