Home » » VOLEI: Arcada s-a calificat în careul de ași al Cupei

VOLEI: Arcada s-a calificat în careul de ași al CupeiEchipa masculină de volei Arcada Galați a obținut calificarea, în premieră, la turneul final al Cupei. După victoria 3-0 de la Galați, cu cei de la SCMU Craiova, Arcada mai avea nevoie să câștige două seturi pe terenul craiovenilor, în manșa retur, pentru a obține calificarea la turneul final.

Meciul a debutat cu un prim set câștigat de Craiova 25-19. Arcada a revenit și a câștigat următoarele două seturi 25-23 și 25-20, și-a  rezolvat problema calificării. După ce a obținut calificarea Arcada a pierdut setul patru 29-31, iar în prelungiri gălățenii s-au impus 15-9. Cu două victorii 3-0 și 3-2 Arcada a obținut calificarea al turneul final al Cupei, turneu ce se va disputa între 8 și 10 aprilie, la Piatra Neamț. În final four-ul Cupei vor mai juca: U Cluj-Napoca, VM Zalău și Știința Explorări Baia Mare.

Pentru Arcada urmează meciul de pe teren propriu cu cei de la VCM LPS Piatra Neamț, 27 februarie, de la ora 17.00, din Divizia A1. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger