Home » » VOLEI: Victorie 3-0 pentru Arcada

VOLEI: Victorie 3-0 pentru Arcada


După două înfrângeri 0-3 și rocada de la nivelul băncii tehnice, echipa masculină de volei Arcada a obținut primul succes fără set pierdut din ultimele etape. În etapa a XVI-a din Divizia A1, echipa gălățeană a trecut cu 3-0 de CSM Bucrești. În primul set Arcada s-a impus 25-17, (8-7, 16-13). Celelalte două seturi au fost mai echilibrate, însă Arcada a fost echipa mai bună care a gestionat mai bine finalurile de set. Setul secund s-a încheiat 25-23 (7-8, 15-16). Din partea secundă ar fi de remarcat cartonașul galben încasate de bucureșteni după ce toată echipă bucureșteană, inclusiv banca, s-a repezit asupra unuia dintre arbitrii de linie în urma unei decizii în defavoarea lor. Ultimuyl parțial a fost câștigat de Arcada 25-21 (8-7, 15-16).          

Arcada: Filip Despotovski, Caio de Pra, Namenja Radovic, Ivan Marquez, Victori Sisoev, Silviu Susosn (Șerban Pașcan), Liviu Cristudor-libero. Antrenori: Neculai Harabagiu și Marian Apostu. 

Cu cele trei puncte din meciul cu CSM București, dar și profitând de înfrângerea  0-3 (-16, -18, -17) a celor de la VC Caransebeș, Arcada a revenit pe locul 4 în A1 cu 32 de puncte din 16 jocuri. 

Pentru Arcada urmează manșa tur din sferturile Cupei de miercuri, 17 februarie, de la Galați. În A1, Arcada va juca în etapa a XVII-a la București, cu Dinamo.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger