Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut al doilea joc cu Olimpia CSU Brașov

BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut al doilea joc cu Olimpia CSU BrașovDeși aveau nevoie de o victorie pentru a juca meciul decisiv al seriei cu Olimpia CSU Brașov din turul inaugural al play-off-ului, echipa de fete Phoenix a pierdut 69-77 (12-25, 17-21, 13-10, 27-21), al doilea meci echipa din Brașov.  

Cu excepția debutul meciului, când cele două echipe s-au aflat la egalitate sau au alternat la conducere, Olimpia CSU Brașov a condus ostilitățile pe tot parcursul jocului, cea mai mare diferență, -20 Phoenix, s-a înregistrat cu patru minute înainte de finalul sfertului secund. 

Cea mai bună marcatoare de la Phoenix a fost Myneshia McKenzie cu 21 de puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Chrisstasi Walter 16 puncte, Cassandra Rochel 12 puncte, Amanda Frost 9 puncte, Bianca Fota 7 puncte, Montia Jhonson și Hanna demeter câte două puncte. 

Cu două înfrângeri, 75-78 și 69-77, Phoenix este eliminată din lupta pentru locurile fruntașe din LNBF și va juca în turneul pentru stabilirea locurilor 5-8.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger