Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix au zburdat spre locul cinci

BASCHET: Fetele de la Phoenix au zburdat spre locul cinciEchipa de fete a clubului Phoenix este foarte aproape de cea mai bună clasare din istorie. În primul meci al seriei pentru stabilirea locurilor 5-6, echipa pregătită de Eugenio Rodrigues a trecut 96-66 de Baschet Teleorman Alexandria. Pe sferturi Phoenix s-a impus: 29-17, 25-14, 17-17, 25-14. Pe tot parcursul jocului Phoenix s-a aflat la conducere, cea mai mare diferență, +32 Phoenix, a fost cu 1.40 înainte de finalul jocului.

Cea mai bună marcatoare de la Phoenix a fost Amanda Frost cu 21 de puncte. Au mai marcat pentru Phoenix: McKenzie 19p, Walter 16p, Rochel 12p, Filip 9p, B.Fota 6p, D.Fota 5p, Crețu 4p și Demeter 4p. 

Vineri, 25 martie, de la ora 15.00, la Alexandria, este programat meciul doi al seriei. În caz de victorie a gălățencelor Phoenix va încheia sezonul pe locul cinci, cea mai bună clasare din istoria clubului Phoenix în Liga Națională. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger