Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix continuă seria cu ”U” Cluj-Napoca cu meciul de la Galați

BASCHET: Fetele de la Phoenix continuă seria cu ”U” Cluj-Napoca cu meciul de la GalațiPentru a juca în finala pentru stabilirea locurilor cinci-șase, echipa de fete a clubului Phoenix ”U” are nevoie de victorie în meciul doi al seriei cu ”U” Cluj-Napoca. După victoria 85-76 de la Cluj-Napoca, Phoenix ”U” trebuie să învingă ”U” Cluj-Napoca marți, 15 martie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, altfel echipa care va juca în finala pentru stabilirea locurilor cinci-șase se va decide în meciul trei al seriei la Cluj-Napoca. ”Marți avem nevoie de o sală plină, trebuie să fim alături de fete. Nu este ușor, presiunea este mare, fetele știu că sunt aproape să obțină cel mai bun rezultat din istoria clubului”,  a declarat managerul clubului Phoenix ”U” despre meciul doi al seriei cu ”U” Cluj-Napoca.        

În celălalt meci din grupa pentru stabilirea locurilor 5-8 Baschet Teleorman Alexandria a trecut cu 80-25 de ”U” ICIM Arad.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger