Home » , » BASCHET: Phoenix, din victorie în victorie!

BASCHET: Phoenix, din victorie în victorie!Seria de trei meciuri consecutive în deplasare, Dinamo, Mediaș și Timișoara, a fost începută de Phoenix cu o victorie. În etapa a 26-a din LNBM, Grupa B, băieții de la Phoenix au obținut a patra victorie consecutivă din Grupa B. Băieții lui Florin Nini au trecut cu 73-70, pe sferturi 23-21, 15-8, 18-15, 17-26, la București, de Dinamo. 

Deși au condus ostilitățile pe tot parcursul jocului, gălățenii au trăit periculos finalul jocului. Cu șapte secunde înainte de final Dinamo a egalat la 70, însă, când mai erau două secunde de joc Jay Threatt a reușit o aruncare ”de afară” care a adus victoria gălățenilor. 

Cel mai bun marcator al jocului a fost Milos Bojovic cu 25 de puncte. Au mai punctat pentru Phoenix: Pesic (11), Threatt (11), Lemyk (8), Petică (8), Rhode (6), Pîrlog (3), Steve Sir (2). 

Prin victoria de la București, cu Dinamo, Phoenix a mai făcut un pas important spre calificarea în play-off-ul LNBM. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger