Home » , » BASCHET: Phoenix începe returul Grupei B la Timișoara

BASCHET: Phoenix începe returul Grupei B la Timișoara


În etapa a 28-a din LNBM, prima din returul Grupei B, echipa de băieți a clubului Phoenix se va deplasa în celălalt capăt al țării, la Timișoara, pentru jocul cu cei de la BC SCM Timișoara Pentru a se menține pe primul loc în clasamentul Grupei B, Phoenix trebuie să câștige la Timișoara jocul cu BC SCM, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.   

În clasamentul la zi din LNBM, Grupa B, Phoenix a coborât pe locul doi, după ce Dinamo a câștigat jocul din etapa a 28-a de la Mediaș. În 27 de jocuri disputate până acum în LNBM Phoenix a acumulat 40 de puncte, 13-14, victorii-înfrângeri. dacă Phoenix se pregătește pentru meciurile din play-off-ul LNBM cei de la Timișoara luptă pentru evitarea ultimului loc care mai duce în Liga I. Timișorenii sunt pe locul 4, primul care asigură prezența în LNBM și sezonul viitor, cu 36 de puncte, 9-18. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger