Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Copiii au crescut cu gândul la Oțelul, să joace pe stadionul ”Oțelul”, casa noastră”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Copiii au crescut cu gândul la Oțelul, să joace pe stadionul ”Oțelul”, casa noastră”

sursa foto: dunareabatarana.ro


La Lider Sportiv 94, de la Radio Pro FM Lider FM, Stelian Bordeianu, antrenorul principal al Oțelului, a declarat că nu știe motivele pentru care Oțelul nu a mai jucat pe stadionul ”Oțelul” meciul cu Gloria Buzău: ”Nu știu de ce nu se joacă pe stadionul ”Oțelul”, eu mă ocup de partea sportivă. Acești copii au crescut cu gândul la Oțelul, să joace pe stadionul ”Oțelul”, casa noastră. Nu înțeleg cauzele pentru care nu s-a jucat pe stadionul ”Oțelul”. Pe stadionul ”Oțelul” este un gazon care ne permite să pasăm, copiii pot să iasă în evidență. Indiferent de rezultat vreau să jucăm fotbal, nu ”tare și după ea”. Ca un sfat pentru jucători, pentru viitor să își păstreze atitudinea și să facă totul posibil ca pe viitor să câștigăm jocurile. În general sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, mai sunt unele lucruri de corectat”, a spus Stelian Bordeianu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger