Home » , » FUTSAL: United se deplasează la Timișoara pentru duelul cu Informatica din Liga I

FUTSAL: United se deplasează la Timișoara pentru duelul cu Informatica din Liga I


După revenirea spectaculoasă de la 0-2, în victoria 3-2, de la Galați, în sferturile Cupei, echipa gălățeană de prima ligă United va juca, în etapa a 20-a din prima ligă de futsal, al doilea meci al săptămânii cu cei de la Informatica Timișoara, duminică, 6 martie, de la ora 18.00. 

În clasamentul la zi din Liga I, prima ligă masculină de futsal, United și Informatica Timișoara sunt vecine de clasament în ”careul de ași”. United este pe 4 cu 37 de puncte din 18 jocuri, în timp ce Informatica este pe 3 cu 42 de puncte din 15 jocuri. 

Duelul de pe Bega va fi al treilea din acest sezon, de altfel al treilea din istoria confruntărilor celor două echipe, Informatica Timișoara este la sezonul de debut în futsalul din România. În precedentele jocuri cele două echipe și-au împărțit victoriile. În tur, la Galați, Informatica a câștigat 5-0, iar United s-a revanșat în Cupă prin victoria 3-2.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger