Home » » FUTSAL: Viceversa! United a pierdut la limită la Timișoara

FUTSAL: Viceversa! United a pierdut la limită la Timișoara


Fără patru jucători de bază, Andrian Lașcu-suspendat, Plamen Stoikov, Andrei Crăciun și Viorel Cojoc-accidentați, United a pierdut 2-3 jocul din Liga I, de la Timișoara, cu cei de la Informatica, asta după ce la mijlocul săptămânii gălățenii au eliminat din Cupă Informatica Timișoara cu același scor 3-2. 

Timișoara a deschis scorul, United a egalat și a stabilit scorul pauzei 1-1. În partea a doua United a trecut în avantaj 2-1, la jumătatea reprizei, însă până la final gazdele au mai marcat de două ori. Pentru United au marcat  internaționalul U 21 Vasile Boubătrân și Ovidiu Tudose. 

După 20 de etape din Liga I, United este pe locul patru cu 37 de puncte din 19 jocuri. Pentru United urmează o etapă de pauză, următorul joc este programat pe teren propriu, în jurul datei de 20 martie, cu CFF Cluj-Napoca.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger